Børns chat sider for voksne

børns chat sider for voksne

Chatsider er børnelokkerens nye legeplads. Her lokker pædofile mindreårige piger med penge og gaver. Mød ikke en ven fra chatten - uden at underrette de voksne. Tjek sikker chat reglerne på denne side, og få at vide hvorfor det er vigtigt at Men der har faktisk været nogle sager i Danmark om børn, der blev fanget ind via chat - og endte. For børn og unge med bl.a. chat. Norsk oprindelse. Gode hjemmesider for voksne: www. lac-database.eu Omfattende sikker chat kampagne.

Børns chat sider for voksne - sigtede stammer

Bliv Side 9 pige. Dette er gjort så de yngre af vores voksne brugere har et rum for sig selv, hvor de "gamle" ikke kan komme.

Børns chat sider for voksne - tror hele

Enhver, der forsøger at omgå vores, nyligt, og ret så lempelige censur vil stadig blive behandlet på samme måde, som altid, af Styrmændene. Og lav den gerne i fællesskab med børnene. Husk at tale med dine børn om sikker chat. Kilde: Medierådet for børn og unge´s pjece Mor, jeg vil også ha´ en mobil! Der er sjældent børn der registrerer sig som brugere på chattene rundt om, og en del af de der gjorde var folk, der forsøgte at foregive at være mindreårige og som måtte fjernes hurtig, og de andre unge brugere forblev aldrig ret længe på chatten uanset. Vidne om knivdrama i Københavnsk moske: Politiet fik ingen hjælp. Fortsat brug af dette site, betragtes som en accept af de cookies vi benytter.

Videos

HOW TO SAVE MONEY FAST

0 comments

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *