P piller og graviditet veninder

p piller og graviditet veninder

Sandie: ”Jeg droppede P - piller, og nu anbefaler jeg hormonspiral til alle mine veninder ” populære pille med hormonerne gestagen og østrogen for at undgå uønsket graviditet. Veninder og medier gør spiralen populær. Men p - piller virker heller ikke på alle. En af mine veninder har lac-database.eu været gravid to gange selvom hun var på p - piller, efter første graviditet. det er ikke mig, men en veninder der igår ringede og fortalte at det var hun blevet, og hendes læge havde sagt at der var risiko for at barnet har.

P piller og graviditet veninder - kunne

Synes det er så svært at finde ud. Jeg synes pillerne "er nok" - det synes Mikkel heldigvis også. Læs mere Gravid - uge for uge Vil du vide, hvor meget din baby vokser, hvornår de kan høre Ja jeg har taget p-piller siden jeg var 14 havde stærke smerter når jeg havde det røde jeg har taget dem hverdag som jeg skulle, men alligevel er det lykkes mig og blive gravid 2 gange. Er der andre, der har stået i en lignende situation? p piller og graviditet veninder

Videos

Hvad sker der, når jeg stopper med p-piller? Sandie: ”Jeg droppede P - piller, og nu anbefaler jeg hormonspiral til alle mine veninder ” populære pille med hormonerne gestagen og østrogen for at undgå uønsket graviditet. Veninder og medier gør spiralen populær. P - piller er en hormonbaseret præventionsform, der kan bruges af piger/kvinder for at undgå graviditet. det er ikke mig, men en veninder der igår ringede og fortalte at det var hun blevet, og hendes læge havde sagt at der var risiko for at barnet har.

0 comments

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *